+ (4) 0252-31-88-00   |   + (4) 0252-31-27-55   |   office@realcm.ro

Social Responsability Management

RS

 

RS 8000 este un standard international de certificare care incurajeaza organizatiile in dezvoltarea, mentinerea si aplicarea de practici acceptabile social la locul de munca.

Aceasta certificarea solutioneaza aspecte precum munca fortata si activitatile desfasurate de copii, sanatatea si securitatea la locul de munca, libertatea de asociere si negocierea colectiva, discriminarea, programul de lucru, compensarea si sistemele de management.

Pe langa faptul ca stabileste standarde ocupationale la nivel global, RS 8000 adopta si acorduri internationale existente, inclusiv conventii ale Organizatiei Internationale a Muncii, Declaratia universala a drepturilor omului si Conventia Natiunilor Unite referitoare la drepturile copilului.

Management System Certified

ISO

 

Standardul ISO 9001 este acum standardul cu cea mai larga raspandire si aplicare in ceea ce priveste asigurarea indeplinirii conditiilor de calitate ale bunurilor si serviciilor pe care un furnizor le livreaza clientilor sai.
Standardul ISO 14001 prezinta cerintele pentru o companie care sa defineasca obiectivele referitoare la mediul inconjurator si tintele de atins si in acelasi timp sistemul de management necesar pentru atingerea acestor scopuri.
Standardul OHSAS 18001 este un standard international care precizeaza cerintele pentru un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale, pentru ca o societate sa-si poata reduce (gestiona) riscurile sanatatii si securitatii ocupationale si sa-si imbunatateasca performantele manageriale (OHSAS – Occupational Health and Safety Assessment Series).
Implementarea sistemului si certificarea companiei fata de standardul ISO/IEC 27001 demonstreaza angajamentul pentru protectia datelor procesate, continuitatea activitatilor (business continuity) si respectarea legislatiei nationale si internationale in domeniu.